Barnligt butiksdesign

15 januar 2013 admin
image

Min kære søster har fået et nyt arbejde, hvor hun skal stå for butiksindretning. Hendes store interesse har faktisk altid været angående butiksdesign, samt hvordan man på den måde kan optimere omsætningen i forretningen. Jeg overvejer også selv, om jeg måske skulle tage den samme kurs. Indtil da er jeg langtfra helt vidende i den økonomiske afdeling af alt det her omkring butiksindretning. Jeg er langt mere erfaren i selve delen med design. Jeg er faktisk super nytænkende anlagt, samt undertegnede har faktisk undersøgt, om hvorvidt man kan vælge butiksdesign som tilvalgsfag eller måske et hovedfag på en af skoler med fokus på design herhjemme, eller også om hvorvidt man skal tage til udlandet. Jeg har dog ikke været helt så super heldig indtil videre. Jeg overvejer også, om hvorvidt jeg måske kan havne i virksomhedspraktik i en længere periode i stedet, og på den måde lære butiksdesign helt fra bunden.

Det kunne faktisk være rigtig fedt at kunne rejse rundt i hele den store verden for et af et af de helt store firmaer der laver tøj samt stå for hele deres butiksindretning. Jeg er derfor ret usikker på, om det overhoved egentlig er nødvendigt at kunne fremvise et uddannelsesbevis, eller om en god ansøgning faktisk er rigelig. Derudover om hvorvidt min portfolio overhoved kan leve op til de andres, der måske har valgt at tage en rigtig designuddannelse. De andre ser muligvis nogle detaljer, jeg slet ikke var klar over. Jeg tvivler også mine egne talenter i forhold til den økonomiske afdeling omkring butiksindretning. Hvordan man opbygger en helt forretning med henblik på størst mulige salg. Jeg ved jo faktisk nok godt, at jeg måske sangsynligvis ikke rigtig får et arbejde i nogen af disse kendte virksomheder med speciale indenfor butiksdesign helt uden denne uddannelse. Derfor overvejede jeg skam også, om hvorvidt det måske kunne være en god ide at deltage i nogle kurser på en højskolen. For således rigtigt at kunne forstå det økonomiske syn. For mig findes der bare slet ikke noget, der slet ikke er virkelig dragende ved butiksindretning. Jeg lokkes af selv at se, hvordan kundernes glade ansigter virkelig lyser op, når de går rundt og ser alle de helt små detaljer, der er lagt i butikkens udformning.

Butiksindretningen er faktisk en vigtigt andel af butiksdesign. Hvis nu at butikkens indretning er helt forkert, så kan butiksdesignet heller ikke overhoved være optimalt. Har de bentyttet de forkerte elementer ved butiksindretningen, eller måske er de opsat helt forkert så kan alt det andet faktisk være helt ligegyldigt. Jeg betragter butiksindretning logesom butiksdesignets skelet.

Nu er det faktisk ganske enkelt på med vanten, det tror jeg faktisk, så altså jeg kan finde den rigtige uddannelse. Det kunne være mega fedt hvis jeg kunne få fat i sådan en skole i Los angeles, hvor jeg kan få en uddannelse med speciale indenfor butiksdesign. Amerikanerne forsker faktisk meget i, hvordan man får allermest ud af sine kunder. Og hvordan forretningen skal opbygges og hvilke forskellige farver, der burde anvendes. Hvor på hylderene de billige tilbud skal være, således at kunden rækker ned efter produktet, som vi ved faktisk har den bedste indtjening. En kunde bør også tilskyndes til selv at vælge dette produkt i stedet for. Ofte stiller forretningerne, alle de billige ting forrest. Faktisk er alle disse ting tit så prisbillige, at alle butikkerne taber stakater på selv at sælge dem. Samtidig er kvaliteten på varene tit så ekstrem dårlig, at flere kunder vælger at gå efter noget, der måske er lidt højere i pris og af bedre og mere holdbar kvalitet. Når det er sagt så, lokker mange butikker kunder helt ind i butikken med billige tilbud, som kunderne slet ikke vil have. Herimod slutter kunderne ofte med at skulle vælge nogle produkter, som viser sig at være lidt dyre end det første tilbud, som kunderne egentlig gerne ville købe. Jeg får faktisk lyst til at kunne lære mere om butiksindretning samt -design.

Flere nyheder