Besøg byens mest hyggelige værtshus på Christianshavn

09 januar 2020 Silje Hansen
Besøg byens mest hyggelige værtshus på Christianshavn

Uanset om du er fra byen eller på besøg i København, så er der mange gode steder at tage ud. Vi kan alle have brug for et “get away” fra hverdagens travlhed. Her kan vi tage på restaurant, bar eller finde et hyggeligt værtshus, hvor man kan nyde en friskbrygget øl og få talt om vind og vejr. København er en by, der har meget at byde på, hvorfor det kun er din egen fantasi der sætter grænser for, hvad der er muligt. 

Hvor finder du byens bedste værtshus?

Først og fremmest kan det være en fordel at overveje, hvad du er i stemning til. Hvis du f.eks. er på jagt efter et sted, hvor der er hyggeligt, plads til at slappe af i en rolig atmosfære, hvor der summer af god stemning, så er der ingen tvivl om at du skal lægge et besøg hos det lokale værtshus på Christianshavn. Her bliver du mødt af et servicemindet og venligt personale, der står i baren klar til at tage imod dig. Det er ideelt sted at tage hen selv, som par eller hvis I er et hold af venner eller veninder, der trænger til at komme ud og få en god aften. Der er i hvert fald garanti for god stemning og alt hvad du behøver for at få en fantastisk aften uanset hvad.

Spil og få serveret friske øl 

Med udsigt til Christianshavn kan du komme ind og få serveret friske øl i mange varianter. Her kan du rafle eller spille spil i hyggelige omgivelser. Der er åbent både i hverdagene og i weekenden, så du har mulighed for at besøge værtshuset, når det passer dig. Du får serveret øl og vin til skarpe priser, så du slipper for at betale overpris som du sikkert kommer til på mange af byens restauranter og cafeer. 

Flere Nyheder