Billig cloud hosting

I funktion som leder i  en kæde af kendte advokater ligger der meget ansvar hos min bror. Jeg skulle overse, at mange store og mindre sager bliver gennemgået korrekt og fortroligt på samtidig. Da de mange dygtige advokater er fordelt udover hele landet, er det svært at holde styr på det alt sammen. Min bror savner derfor, at samtlige af advokater kan samle alle deres sager samt vigtige oplysninger på et fælles sted, hvor det ville være en mulighed for min bror at følge med de forskellige sager. Det krævede naturligvis en stor sikkerhed og fortrolighed, idet de fleste af informationerne som regel er fortrolige, som alle de øvrige advokater ikke bør kunne se. Ved at søge online på nettet læste jeg omkring cloud hosting. Her får man en såkaldt virtuel server oppe i ”Skyen”, hvor samtlige af advokater altid vil have adgang til denne server, uanset hvor de er ude i  landet, plus uanset hvorvidt advokaterne er inde på deres kontor eller ude.

Min bror lavede en aftale omkring cloud hosting med et eller andet anerkendt firma, som har stor erfaring med det. De satte en eller anden server op samt forklarede, hvordan de mange advokater let kunne logge ind. Oppe i den virtuelle server får den enkelte advokat hver sin personlige folder, som kun de har adgang til. På denne måde kan ikke nogen af de andre advokater få adgang til alle de andres ting. Min bror fik dog rettigheder til at se alle mapper og foldere i deres cloud hosting, og han kunne på denne måde let holde et vågent øje med alle akutelle og fortrolige sager samtidig.

Det her var en udfordrende overgang for nogen. Selvom virksomhedens dygtige advokater er vant til løbende at få nye sager, så var cloud hosting svært for flere af dem. Vi blev nødt til at sende indtil flere fællesmails til de enkelte. På den ene side om hvordan de loggede korrekte ind på serveren, samt dels omkring at kun de har adgang til netop den enkeltes personlige folder. Med tiden har advokaterne heldigvis helt vænnet sig til at anvende cloud hosting, samt mange af dem accepterer også forandringen i dag. Personligt nyder jeg på let samt ret overskuelig vis at følge lidt bedre med i samtlige af de mange forskellige sager samtidig. Således opdagede han , hvordan nogle advokater anvendte for lang tid på enkelte  af deres klienter, hvilket gik ud over alle de andre. Samtidig kan jeg også rose alle de andre advokater, som forholdsvis hurtigt samt ganske effektivt kunne få overstået en eller anden sag eller opgave.

Med cloud hosting er vores advokater både blevet bedre samt mere nøjagtige. Oven i det er der opstået en tættere fornemmelse af, at virksomheden er et samlet hold. Min bror ved, at indtil flere af de mange forskelllige advokater har konsulteret hinanden, hvis der har været meget svære sager. Og med virksomhedens cloud hosting er det også en mulighed at dele enkelte mapper og dokumenter med de andre advokater, såfremt en advokat ønskede at gøre dette. Min bror ville helt sikkert anbefale cloud hosting til alle firmaer som har medarbejdere spredt ud over hele landet. Det er nemlig den perfekte måde til at  få et godt overblik over alle de ansattes individuelle indsats.

admin