Boligadvokat hjælper dig til at være fuldt oplyst om alt i forbindelse med dit boligkøb

Når du ikke selv er vant til at læse tilstandsrapporter, kontrakter, lånepapirer og lignende igennem, kan det være noget af en mundfuld for dig at finde ud af, om du er ved at gøre en god handel eller ej. Samtidig er det meget vigtigt, at du føler dig helt sikker i den situation. Det er jo en kæmpe investering, som du er ved at gøre. Derfor handler det om, at du er sikker på, at det er en god en, når du går ind til den. 

Den nemmeste måde at sikre det er ved, at du hyrer en boligadvokat til at læse alle papirerne igennem. Boligadvokaten kan hurtigt finde ud af, om der er nogle problemer med boligen, som du skal være opmærksom på. Det koster typisk 4000-6000 at hyre en boligadvokat, og det er som regel alle pengene værd. Hvis de finder ud af, at der er noget galt med den bolig, som du er ved at købe, der ville have kostet dig mange hundrede tusind at lave, er det nogle penge, der er givet meget godt ud. 

Mange boligadvokater har den holdning, at du kun skal betale, hvis du ender med at købe boligen. Du betaler altså ikke, hvis advokaten opdager noget, der er en så stor fejl på huset, at du ender med at blive skræmt væk af det og slet ikke vil købe boligen. Det gør også, at det er nemt for dig at henvende dig til en advokat med en bolig, hvor der måske er nogle åbenlyse fejl ved den. Der kan advokaten hjælpe dig med at gøre klart, om det vil være en for stor mundfuld for dig eller ej. 

For selvom der er fejl ved en bolig, behøver det jo ikke at betyde, at du ikke skal købe den. Det kan sagtens være, at du gerne vil lave de forbedringer, der skal til. Men det vigtige er, at du ved, at de forbedringer skal laves. Så har du mulighed for at få forhandlet prisen ned, så du har nogle flere penge til at reparere boligen for. Det behøver derfor ikke at være dårligt, at der er noget galt med din kommende bolig. 

Du kan kontakte en boligadvokat og have en vurdering af den bolig, du overvejer i løbet af 24 timer – uden at det koster ekstra. Også når du skal handle hurtigt, kan du derfor sagtens få en boligadvokat til at læse papirerne igennem først. Læs mere på https://eboligadvokat.dk/boligadvokat-priser/ 

Emilie Jacobsen