Dansk teknologi når det er bedst

08 januar 2020 Mette Pedersen
Dansk teknologi når det er bedst

Hos Netek er de kendt for at levere gode produkter til tilfredse kunder, når de leverer løsninger, der anvender gas forsynet infrarød teknologi – hele tanken bag virksomheden er at designe produkter, hvor målet er at minimere energiforbruget og øge produktiviteten hos kunderne. Og det gør de med stor succes.

Kunderne findes over hele verden, og det er tanken hos Netek, at sådan skal det blive ved med at være. Virksomheden har eksisteret siden 1988, hvor den blev grundlagt. Den er placeret i Hobro, men arbejdspladsen er global. Her tænkes stort, og virksomheden har indtil nu opnået stor succes med de teknologiske løsninger, som der designes og udvikles på arbejdspladsen.


Et stort marked verden over
Hos Netek startede eventyret i udlandet næsten allerede fra start, da virksomheden blev etableret i 1988. Her leverede de udstyr til træindustrien og det udviklede sig hurtigt. I dag har de fremstillet mere end 700 maskiner til kunder i hele verden, og virksomheden har i dag kompetencer indenfor langt mere end det.

De står for udvikling og salg af produkter, der anvender gasdrevet IR teknologi – det vil sige naturgas, LGP og Infrarød Radation. Opgaverne er forskellige fra projekt til projekt og alt efter salg. Netek kan nemlig sælge og producere både standardiserede IR løsninger og skræddersyede løsninger med udgangspunkt i kundernes behov og ønsker. 

Hos Netek er det meget vigtigt, at have gode samarbejdspartnere og efterlade kunder glade og tilfredse med de løsninger, der er blevet leveret. Derfor bliver der hele tiden arbejdet på at udvikle kompetencer og bibeholde gode forhold på arbejdspladsen, så medarbejderne er glade og tilfredse, når de møder ind på job – på den måde kan alle yde det optimale og samtidig gøre kunderne glade. 

Med efterhånden mange år i branchen har Netek slået sig fast som en af de stærke spillere på markedet både i Danmark og globalt. 

Flere nyheder