De tager til et kursuscenter i Vestjylland

27 januar 2013 admin
image

Det spøger en del på et eller andet lokalt kursuscenter. Det siges at et mindre kursuscenter i Otterup har haft flere utilfredse kunder. De påstår, at det tilsyneladende spørger på kursuscenteret. Især i kursuscenterets konferencelokaler skulle der være adskillige spøgelser. Lederen af dette sted udtaler, at det er en aldrende herregård. Stedet ville derfor aldrig kunne sige sig fri for spøgelser. Gæsterne har erfaret spøgelserne på ret forskellige måder. Nogle gæster har med et følt træk i et lukket værelse. Andre gæster har derimod oplevet, at strømmen svigter, på samme tid med at en eller anden skikkelse har bevæget sig rundt i konferencelokalerne. Dette er nu begyndt på at gå ud over gæsterne hos det aldrende kursuscenter. ”vi mener, det må være den blå pebermø, der er begyndt at spøge udtaler en eller anden historie nørd. Den lille blå pebermø er en kendt skikkelse på kursuscenteret. Spøgelset har levet for lidt mere end 200 års tids tilbage, samt enken klædte sig kun i et eller andet grønt tøj af en art. Hvorfor enken spøger, vidste de imidlertid ikke. Det helt samme gør sig gældende for et bestemt af alle de andre spøgelser og genfærd: en eller anden hund ved navn Preben, der var død for cirka 200 års tids tilbage. Lederen af kursuscenteret prøver nu at udnytte denne omtale til reklamefremstød. I konferencelokalerne hænger der flere gamle billeder af netop den blå pebermø. I nogle af konferencelokalerne hænger der ydermere gamle funktionsdygtige lanterner fra engang i 1700-tallet. I nærheden af receptionisterne står desuden en opsigtsvækkende skulptur, der skulle forestille den blå pebermø. Alle receptionisterne synes, at skulpturen er ret fin, samt de siger, at figuren er ret god til altid at lytte til dem. De har imidlertid ikke selv fået øje på eller hørt nogle spøgelser.

En række videnskabsmænd er ikke enige i, at det åbenbart spørger i konferencelokalerne. Eller for den sags skyld på nogle helt andre områder. ”Der eksisterer slet ingen fysiske beviser for, at den blå pebermø på noget tidspunkt skulle have levet på stedet. Og heller ikke for den tilfældes skyld, at hun skulle spøge”, udtaler en eller anden forsker der er ansat ved DTU I KØBENHAVN, Sådanne konferencelokaler er meget gamle, og folk vil opleve kulde samt kortvarige strømafbrydelser pga dårlig vedligeholdelse. Tanken om at det åbenbart spørger i konferencelokalerne er latterlig”. Uanset om folk egentlig tror på spøgelser og genfærd i konferencelokaler eller ej, så er alt dette begyndt på at trække nye kunder til selve kursuscenteret. Dette glæder ejeren. De er altid meget glade for kunder, der har ønske om at ville møde os alle sammen samt høre mere om stedets unikke historie”. Nogle kunder dropper dog kursuscenteret pga alle disse spøgelser. ”Jeg syntes, det er uhyggeligt, og vi ønskede ikke at være der en dag mere, udtalte en tidligere gæster. Andre gæster har sagt et eller andet lignende.

Lederen af kursuscenteret forsikrer, at det alt sammen er sikkert. De har aldrig erfaret, at nogle er kommet det mindste til skade i konferencelokalerne eller andre steder. Alle stedets værelser er ydermere fuldt udstyret med køleskab, badekar samt TRÅDLØST INTERNET, udtaler han. Stedet består derudover af mere end 64 værelser samt 4 konferencelokaler. Desuden er der ydermere en restaurant, der selvfølgelig har ”Richards favorit” samt ”Den blå enkes salat” fast på deres menukort. En eller anden ret kendt clairvoyant giver ejeren helt ret i udsagnet om, at samtlig af spøgelserne er helt harmløse. ”Visse folk ville imidlertid stadig blive skræmt ved synet af spøgelserne, især hvis man ikke er vant til at møde spøgelser”, siger clairvoyanten. Det er svært at sige, om disse spøgelser er helt ægte eller ej. Det helt eneste, der kunne nævnes med fuld sikkerhed er, at ejeren har gjort en masse forskelligt for at kunne lokke spøgelsesinteresserede til at besøge kursuscenteret. Der er ydermere tale om at skifte navnet til ”Konferencelokalerne med den blå pebermø. Fremtiden vil nu afsløre, om kursuscenteret får nyt navn fremover.

Flere nyheder