Den bedste it support i Odense

27 januar 2013 admin
image

Som forsanger i vores rockband, havde jeg i lang tid gået med tanken om at skaffe en hjemmeside dedikeret til vores seje rockband. Et sted online hvor alle interesserede kan læse om bandet, og høre vores sange. Jeg havde adskillige gange selv nedskudt tanken, eftersom jeg godt ved hvor utrolig meget en hjemmeside kan koste for at lave en hjemmeside. Jeg hørte tilfældigt en dag om hjemmesider. man kunne lave deres egen hjemmeside, og derfor kun være forpligtet til at betale for selve hosting. Der var endda it support inklusiv, i tilfælde af at jeg havde problemer omkring sin hjemmeside. Jeg var langtfra nogen store tekniske ekspert, alligevel bagefter at søge en smule på hvorledes almindelige folk bygger en sej hjemmeside, fik jeg trods alt interesse til selv at kaste mig ud i det og prøve. Jeg fik selv købt et passende domæne i samarbejde med en god hostingside, og vi gik sammen i gang , nu med vores egen hjemmeside. min hosting havde allerede aktiveret et smart hjemmesidesystem således at jeg nemt formåede at lave en hjemmeside, selv hvis jeg ikke var Computerekspert. Jeg lavede de forskellige undersider. En side hvor al vores gode sange ville ligge. En anden side indeholdende kontaktinfo. Desuden kunne jeg selv vælge iblandt en række af flotte baggrunde og fede farver via hostingsprogrammet. Jeg fik også linket til et par Musik videoer med os. Jeg var faktisk ganske stolt af det færdige resultat. Og ganske uden at bruge it support.

Efterfølgende begyndte hjemmesiden at drille. Undersiderne var nu meget langsomme om at åbne sig. Nogle sider kunne de overhoved ikke engang åbne. Plus nogle gange bliver siderne overhoved ikke åbnet korrekt. Jeg var nu ikke sikker på om det var hosting eller min egen side der var noget galt omkring. Jeg mailede derfor it supporten. Man fortalte mig så at hostingsystemet var blevet opdateret og at vi havde bygget hjemmesiden i deres forældede system, som ikke længere fungerede korrekt. It supportens bedste bud var nu at gå igang med at lave hjemmesiden komplet om helt fra scratch, men deres nye system. Jeg brokkede mig over at hostingsystemet var blevet opdateret helt uden at vi fik nogen af vide. It supporten udtalte herefter at de godt nok havde fremsendt beskeder ud. Jeg havde dog ikke fået nogen meddelelse, derudover vi havde faktisk en masse spørgsmål og var nødsaget til hele tiden kontakte til vores it support hver gang der var noget vi ikke forstod. Derimod var de ganske dygtige til at fortælle hvordan vi skulle gøre.

Jeg fik i sidste ende bygget en ny hjemmeside i deres nye system. Jeg overværede ikke en enkelt gang at vores nye hostingsystem drillede. Programmet tog tilgengæld mig blot lidt længere tid at arbejde med. Takket være it supportens hjælp forfåede vi dog lave en hjemmeside der var pænere og mere stabil end selv den forrige side. Og idag ved selv de andre hvorledes vi ajourfører siden. Så førnævnte stadigt er nemt for mig at tilføje for eksempel noget ny infomation, såvel som nye musikvideoer, uden brug af it support. Jeg har ligeledes også fulgt med i ting som præcis hvor meget trafik jeg har haft på siden, via vores gode hosting. Og jeg alligevel har modtaget mange besøgende hver dag der går, lige siden den splinternye side rigtigt kom i gang på internettet. Enkelte havde til og med mailet til mig, om vi ikke snart rejser ud til dem og giver en optræden. Jeg ønsker klart opfordre alle som en der står og mangler en god hjemmeside at i blot skal springe ud i det og prøve. Hosting koster ikke så meget som man tror.

Flere nyheder