Der er intet i vejen med dig, hvis du har talgknopper

07 december 2020 Anders Lundtang Hansen

Nej, det er bestemt ikke pænt at have talgknopper, og man skal virkelig også have en mærkelig fetich, hvis det er noget, som man ser skønhed i.

Dog er det en stor misforståelse, at den slags knopper er lig med, at man er usund eller på anden måde en dårlig person.

Der er tale om en hormonudvikling med videre, hvorfor man specielt ser teenagere have den slags, og selvom det ikke er lækkert at have den slags på kroppen, så er det faktisk resultatet af, at kroppen renser sig selv – og sker der en ophobning af den slags rensning, så finder man talgknopper.

Men når man så fjerner den slags, så er der snask bagefter, og de talgknopper kan virke fedtede af gode grunde på overfladen, og så har man hørt rygter om, at den slags smitter, så det er klart, at nogle folk tror, det er dårligt at have talgknopper.

Men det er det slet ikke.

En naturlig del af livet

Derfor bør du ikke skamme dig over at have den slags, og de fleste mennesker kan opleve det i større eller mindre omfang i løbet af livet, og det er sjældent, at man kan regulere den slags, selvom man finder dem irriterende.

Man skal bare huske på, at de er en naturlig del af ens krop.

Selvfølgelig behøver man ikke ligefrem blære sig med dem og lade dem stå for meget til, men hvis andre peger fingre af dig og siger, at du er ulækker over at have dem, så tager du fejl.

Man skal endvidere passe på med at fjerne dem for hårdhændet, for det kan resultere i, at man ender med at efterlade sår.

Den slags kan hele, men er man virkelig uheldig, så opstår der ar, der kan ses i lang tid.

Så er det måske bedre at lade dem være.

Flere Nyheder