Få det bedste tilbud på privat rengøring

03 maj 2020 Astrid Pedersen
Få det bedste tilbud på privat rengøring

Drømmer du også om at komme hjem til støvsugede og nyvaskede gulve, støvfri overflader og et skinnende køkken og badeværelse? Så bør du overveje at alliere dig med et kompetent rengørings firma.

Hvor finder jeg et firma som tilbyder privat rengøring i København?

Hvis du går og leder efter et pålideligt og stabilt rengøringsfirma, som kan tilbyde rengøring af høj kvalitet i private hjem, kan du med fordel tjekke Det Var Det Min Ven.

Det Var Det Min Ven er ikke blot det, din mor sagde til dig når rengøringen på børneværelset var vel overstået. Det er også navnet på et dansk rengøringsfirma, som leverer rengørings ydelser til såvel private som til erhvervs kunder i Københavns området.

Hos Det Var Det Min Ven får du en fleksibel rengørings service, tilrettelagt efter dine ønsker og behov. Du kan for eksempel vælge at få tilrettelagt en individuel rengørings plan, som tager hensyn til dit eget dagsskema. Og så går Det Var Det Min Ven til en hver rengørings opgave med lige dele seriøsitet og engagement.

Hvordan foregår rengøring ved Det Var Det Min Ven?

Hos Det Var Det Min Ven kan du booke rengøring ind til tre dage før denne skal finde sted. På hjemmesiden dvdmv.dk finder du det smarte booking modul hvor du kan vælge mellem flere forskellige muligheder for rengøring. Blandt de ydelser, som Det Var Det Min Ven tilbyder, finder du støvsugning, gulvvask, afstøvning af inventar, rengøring af køkken og rengøring af badeværelse.

Du kan selv bestemme, om rengøringen skal foregå med dine egne produkter, eller om de dygtige rengørings assistenter fra Det Var Det Min Ven skal medbringe produkter. Det Var Det Min Ven anvender kun miljøvenlige rengørings midler af højeste kvalitet.

Du kan læse mere om Det Var Det Min Ven, og booke en rengørings aftale, på dvdmv.dk

Flere Nyheder