Fjern grimme skader og skønhedspletter med en grundig gulvafhøvling i Skive

Har dit trægulv lidt svær skade – eller er du træt af at se på den malede eller lakerede overflade? Så kan du overveje at give gulvet nyt liv med en grundig gulvafhøvling.

Hvem kan forestå en gulvafhøvling af mit ødelagte trægulv?

Som udgangspunkt er det altid bedst at overlade opgaven med en gulvafhøvling til en rutineret og faglært håndværker. Den maskine som bruges til formålet, er nemlig anderledes vanskelig at manøvrere i forhold til en maskine til gulvafslibning. Der er langt større risiko for at komme galt af sted med en gulvafhøvling maskine. En gulvafslibning maskine sliber gulvet i et meget tyndt lag ved hjælp af sandpapir – en maskine til gulvafhøvling skræller det øverste lag af træværkets overflade af ved hjælp af meget skarpe knive, som er monteret på en roterende valse.

Der skal ikke megen fantasi til at forestille sig, hvor store skader, man hurtigt kan komme til at anrette, hvis man som amatør forsøger sig med at udføre en gulvafhøvling på egen hånd. Derfor er det en rigtig god idé at få fat på en dygtig gulvmand, når dit trægulv trænger til en gulvafhøvling – også selv om det godt kan lade sig gøre at leje en gulvafhøvling maskine i et byggemarked.

Med en professionel gulvmand, som har mange års erfaring med – og stor ekspertise inden for – afhøvling og afslibning af trægulve, er du sikker på, at dit gulv får den optimale behandling. En gulvmand, som kan sit håndværk, vil være den bedste til at vurdere, hvor meget – eller hvor lidt – der skal høvles af dit trægulv førend det atter bliver plant og ensartet at se på og betræde.

Få en gulvafhøvling med tilhørende efterbehandling hos gkservice.dk

Når du vælger at få en gulvmand fra gkservice.dk til at forestå din gulvafhøvling, får du samtidig en opfølgende gulvafslibning og en afsluttende efterbehandling med i pakken. Få et godt tilbud på gulvafhøvling på gkservice.dk

Astrid Pedersen