Gode priser på cloud hosting

Min kusine erkender, at vi konstant vil udvikle ny teknik. Hun forstod dog ikke, hvorfor man udvikler en eller anden konkret ting, som man giver op til flere navne. Lad os nu som eksempel tale om begrebet hosting. Da min kusine gik rundt med ideen om selv at ville åbne en webshop, ledte hun på internettet for at kunne få lidt større viden. Det skal nævnes, at min kusine ikke ved meget omkring teknik. Min kusine syntes egentlig selv, at hun er nogenlunde med. Hun faldt tilfældigvis over begrebet hosting, hvor hun fandt ud af, hvad begrebet egentlig betyder. Min kusine følte sig lige pludselig ret teknisk, og hun var lidt henrykt af sig selv. Hendes glæde smuttede ret hurtigt, da hun faldt over begrebet cloud hosting.

Min kusine havde siddet i mange koncentrede timer, da hun prøvede på helt at kunne finde ud af den konkrete forskel på cloud hosting samt almindelig hosting. Hun vidste ikke helt, om det bare er mig, men hun kan simpelthen ikke fatte det. Hun forstod på ingen måder, hvorfor man valgte at udvikle noget, som de kalder to forskellige ting. Min kusine har imidlertid en ubegrundet mistanke omkring, at der et eller andet mærkeligt sted ude i den store verden må sidde en klog mand, der gnider sine små fede hænder samt griner højt pga alle de tosser som min kusine, der forvirret prøver at kunne finde ud af, præcist hvad cloud hosting i grunden er. Hun fatter heller ikke, hvordan man har afsat ideen til at starte med? Hun forestillede sig, at den storgrinende lille man har siddet til et eller andet møde, på hvilket han har fortalt, at han tilbyder cloud hosting. Da folk sandsynligvis må have spurgt, hvad forskellen er på det samt sædvanlig hosting, har han sandsynligvis kigget på  dem hver især med det der ”ved I virkelig ikke dette” dræber blik. Hvorefter de alle sandsynligvis blot har accepteret, at der nok eksisterer forskellige navne for hosting, eftersom de fremmødte på ingen måde ville virke som værende uvidende. For min kusine svarede det lidt til, hvis man ville kalde en skovl for en grav-i-jord-ske. To ting, der er det helt samme, plus som der kan det helt samme, men som har fået to navne.

Da min kusine havde set sig blind på alt det cloud hosting, bliver hun pludselig nervøs. Hun bliver bekymret for, om der eventuelt findes en ret vigtig forskel imellem hosting samt cloud hosting, som hun måske kunne have misset. For tænk nu hvis almindelig hosting virkelig er bedre, og hun begår en eller anden kæmpe og uoprettelig fejl ved at ville vælge det ene fremfor det anden. Som før sagt, er hun jo ikke ret erfaren med teknik. Det skal derfor ikke undre mig, hvis der er en ret betydningsfuld forskel på de to, som hun fuldstændig har misset. Fanget af panik, kontakter hun min ven, Søren. Hun spurgte, om hun bør vælge cloud hosting. Hun spurgte også, om Søren kan fortælle  mig, hvad forskellen er på det samt hosting. Efter en måske lidt vag forklaring samt nogle tekniske udtryk, som hun ikke havde hørt tidligere, rådede vennen mig umiddelbart til at ville vælge almindelig hosting. Stædig som hun altid har været, sidder hun sig igen foran computeren, da hun bare vil finde en løsning på dette spændende cloud hosting problem. Min kusine ender med at sidde det meste af denne nat, så i dag er hun heldigvis blevet klogere på mange mega tekniske ting. Beklageligvis får hun aldrig løst hendes problem med cloud hosting. Da klokken viser 04.05, vælger hun derfor at ville skrive en mail til den her hjemmeside med noget teknisk-support for at stille  det nagende spørgsmål om cloud hosting. Hun glædede sig lidt til at kunne læse hjemmesidens svar.

admin