Guide: Vælg en pålidelig og kompetent autolakerer

15 januar 2020 Silje Hansen
Guide: Vælg en pålidelig og kompetent autolakerer

Hvis du er bilejer, vil du opleve at det er meget normalt at lakken med tiden vil falme. Det skyldes primært fordi at lakken ikke er udviklet at holde til det klima og alt det nedbør vi har i Danmark. Lakeringen på din bil bliver udsat for meget, når den bliver ramt af sollys, når der ligger sne og frost på lakken eller hvis der kommer salt på bilen fra vejene. Derudover er det også meget typisk, hvis der opstår små ridser fra stenslag, når du kører på landevejene eller hvis du vasker din bil i en vaskehal. Børsterne kan være hårde for bilens lakering og overflade i en vaskehal. Det betyder, at der kan opstå små “hairlines”, som tydeligt kan ses, når din bil bliver ramt af sollyset. 

Hvor ofte bør du få lakeret din bil?

En autolakering er noget du sjælendt behøver, men afhænger meget af dit temperament. Det kommer derfor an på, hvor øm du er for din bil. Har du en flot nyere bil eller en veteranbil, du gerne vil have står skinnende og flot, så kan det være aktuelt med en autolakering eller løbende polering af din bil. Der sætter sig mange støvpartikler og andet skidt på bilens overflade, som du kan nænsomt og effektivt kan polere af i hånden. Dermed beskytter du bilens lakering, og holder den dermed flot og skinnende i længere tid. 

Hvilken autolakerer skal du vælge?

Når du skal vælge en fagmand til autolakering af din bil, er det vigtigt at undersøge markedet. Der er efterhånden mange om buddet, hvorfor det kan være svært at skelne mellem kvaliteten ud fra, hvad du kan læse om fagmanden. Det er derfor en god ide at læse de kundeanmeldelser der måtte være at finde på trustpilot eller på de sociale medier. Vi har her fundet en fagmand, der har stor erfaring med lakering af alle slags biler og med en høj kundetilfredshed – læs mere her http://www.amagerautolakering.dk/.

 

Flere Nyheder