Hun arbejder som bedemand i København

20 januar 2013 admin
image

Efter min kærestes mormor gik bort, var det vigtigt for os at finde en god bedemand i København. Vi så på flere bedemand priser online på nettet, så de fandt ret hurtigt en god bedemand. Hans far samt jeg gik ind og snakkede med bedemanden. Hans kontor var diskret samt godt dekoreret helt uden at være for trist og kedelig. Vi snakkede om farfar, samt omkring det de ønskede sig. Vi valgte en lovende bedemand i København for på den måde at gøre det nemt for dem alle. Vi ønskede også tilbud på nogle gode bedemands priser. Bedemanden gav nogle priser på henholdsvis en kirkelig begravelse, bisættelse samt askespredning. Vi valgte en kirkelig begravelse. Da min kærestes far samt jeg har berettet lidt om hans mormor, beskriver bedemanden, hvorledes en begravelse kan foregå. I kirken ville de mindes livet med hende, samt den valgte præst kunne fortælle lidt om hends lange liv. De syntes det lød godt. Vi bestemte sig derfor til at takke ja til bedemandens priser. Et par dage derefter fik de et brev med posten fra bedemanden i København, hvor der stod alt om dagen for begravelsen. Blandt andet hvornår samt hvor det ville foregå. Selvom det var en eller anden bedemand fra København, ville han alligevel hjælpe med at få begravet hans mormor på en kirkegård i Roskilde. Og til helt de samme bedemands priser. Det er sådan nogle ting, der kan give en person ro samt gør en person rigtig glad for at benytte den bedste bedemand. Min kærestes mormor er født samt opvokset et sted i Roskilde, så hun ønskede derfor at blive bisat der. Det havde de hørt mange gange før. Vi var derfor glade over, at det altsammen kunne lade sig gøre. Bedemanden fra København bistod dem med planlægningen af farfars begravelse.

I kirken var der rigtig smukt, samt det var en rigtig behagelig måde at få sagt farvel på. Alle i familien kneb en tåre, på samme tid med at de roligt lyttede til præstens ord, der holdt en rørende samt bevæget tale om min kærestes mormor. Efter ceremonien inde i kirken går de alle sammen ud til kirkegården, hvor den flotte kiste var blevet sænket ned i graven. Vi har alle sammen røde liljer med i hånden, som de lagde ovenpå kisten. Bedemanden fra København har fortalt, at hvis folk vil sige et eller andet til afdøde, kunne de gøre det, mens de kastede roserne. Liljerne var også med i bedemandens priser. Bagefter begynder præsten at kaste jord på kisten. Vi samledes alle sammen bagefter derhjemme hos min kærestes far, hvor der var kaffebord. I den forbindelse fik de både småkager, hjemmebagte boller med chokolade samt lagkage. På trods for en lidt trist stemning hyggede de sig samt har det helt godt i hinandens selskab. Vi har besøgt bedemanden i København lidt senere på ugen for at berette om hele forløbet. Han var meget glad for at høre, at det var gået så godt. Og at de har accepteret bedemandens priser.

Efter min kærestes mormors begravelse har de fortsat kontakt med bedemanden i København. Bedemanden har spurgt, hvad de mener om hans samlede indsats, samt om hans bedemands priserne var okay.De var rigtig glade for bedemanden, så de giver ham meget stor anerkendelse. Vi savnede ingenting fra ham, og de har fået alt de ting, de betalte ham for. Selvom de ikke satser på at de får behov for at hyre en eller anden bedemand i København igen snart, havde de heldigvis haft en god oplevelse. Det synes derfor vigtigt at undersøge bedemandens priser samt den hjælp, som man får. Specielt når det er en bedemand fra København.

Flere nyheder