Hvor ofte bør gulvslibning foretages?

09 februar 2022 Steffen Pedersen

advertorial

Man bør slibe gulvet til tider, men hvor ofte bør man gøre det? eller hvornår er det nødvendigt at gøre? Det kan nogle gange være svært at vurdere hvis man ikke har forstand på det. Det er også derfor vi har valgt at dække over det i denne artikel så du ikke er i tvivl omkring hvornår du bør foretage en gulvslibning. 

Læs med her og find ud af mere.

gulvafslibning på Sjælland

Hvor ofte bør det slibes?

Det kan være at man skal have afhøvle gulvet før man sliber det, i nogen tilfælde hvor der sidder spartelmasse, maling, og limrester eller gammel fernis er det nødvendigt med en gulv afhøvling. Det kan også være der skal foretages en gulvafhøvling hvis gulvet er skævt eller har store hakker. Hvis man foretager en gulvafhøvling så skal der foretages en gulvafslibning efterfølgende. Man bør ikke foretage en gulvafslibning ofte, på grund af at gulvet vil blive slebet tyndere og tyndere for hver gang. Men kan være nødvendigt hvis gulvlakken er slidt igennem, eller træets overflade er meget ridset og hakket. Det skal også foretages hvis man ønsker en ny overfladebehandling. Når man skal behandle gulvet kan man vælge om gulvet skal have lak, olie eller sæbe, alle hvilke har forskellige resultater. Det kan også variere i forhold til hvilket gulv man har og hvilket udtryk gulvet skal have.

Kontakt en til at gøre det for dig

Du kan kontakte forskellige firmaer til at udfører en afhøvling eller slibning af dit gulv. Du kan henvende dig over internettet, du kan finde firmaet med en simpel google søgning. Du kan skrive for eksempel: “Gulvafslibning Kolding” og der vil poppe en masse muligheder op for det skrevne område. Du kan også benytte dig af det link som vi har fundet til dig, netop så det bliver så let for dig som muligt: gulvkanonen.dk

 

Flere Nyheder