Hvorfor bruger folk buttplugs?

Der er mange grunde til at folk putter ting i numsen – det er en erogen zone og for mange mennesker er det skønt at have noget deroppe – det er beskidt og frækt, synes de. Men primært gør folk det fordi buttplugs fles fantsatiske! Mange mennesker finder følelsen af ​​fylde og trykket i endetarmen fra en buttplug meget stimulerende. Hvilket fører til det næste punkt …

Buttplugs diskriminerer ikke. Ja, de her et dårligt ry og et komisk navn, men alle har en anus og er i stand til at modtage stimulation i den del af kroppen. De er gode til onani eller forbedring af regelmæssigt samleje med en partner.

De kan hjælpe med “åbne op” for at forberede analsex med en strapon eller penis.

Den iboende forenklede natur … Selv navnet buttplug fortæller noget om hvordan de virker, og hvad de gør. En buttplug afspiller ikke musik eller lyser op eller linker til sociale medier. En buttplug gør præcis det den lover, og det sætter nogle mennesker stor pris på.

De har en vis brugervenlighed … ingen hænder er nødvendige – altså ikke efter buttpluggen er indført, så udfører den blot sit eget stimulerende arbejde. Du behøver ikke at flytte den ind og ud. Sæt det ind og lad den udføre sine egne magiske tricks.

Hvis du har en lille fræk hemmelighed som ingen andre kender til, mens du drager rundt omkring og gør det du skal – går på arbejde eller i skole. Nogle mennesker bærer buttplugs rundt ude i offentligheden, og ingen andre ved det. De gør det fordi de syes det er frækt og fordi det gør en kedelig hverdag lidt mere behagelig.

Nogle mennesker bruger buttplugs som et værktøj i S og M forhold, hvor den dominerende partner kræver, at den underdanige skal indsætte en buttplug indtil de igen får lov til at fjerne den. På grund af  tabuet omkring nydelsen af analsex, kan det være ret ydmygende for visse personer at overgive en sådan intim og privat del af kroppen til en anden persons kontrol.

Nu ved du hvorfor folk bruger buttplugs, og hvis det er noget for dig kan du finde dig en her: https://www.belugi.dk/til-hende/til-hende/anal-sexlegetoej/butt-plugs

God fornøjelse

Lykke Holzmann Søby