Indret soveværelset med en smuk seng

20 oktober 2020 Anne-Mette Hansen

editorial

Der findes mange måder at indrette soveværelset på. Men fælles for mange af dem er, at der skal skabes ro og velvære i rummet. Du skal kunne slappe af og falde til ro her. Dét sted, du skal falde hen, er i din seng. Her bruger du mange af døgnets timer, og derfor skal den naturligvis også matche dine behov.

Hvordan indretter du et roligt soveværelse? Hvilken seng skal du vælge? Er der en bestemt farve, der er bedst? Få svar på alle dine spørgsmål, og læs meget mere om soveværelsesindretning i denne artikel. 

5 gode tips til indretningen af dit soveværelse

Her får du nogle af de bedste tips til at skabe et roligt og behageligt soveværelse.

1. Farver – du kan i princippet vælge alle slags farver. Men det kan være en god idé at holde dig fra alt for skrappe farver. Vælg i stedet nogle mere rolige farver, som får dig til at slappe af.

2. Planter – de er med til at skabe et godt indeklima i rummet. Uden planter er der nemlig ingen liv. Det kunne være en lille plante på kommoden eller måske en stor plante stående i et hjørne. 

3. Møbler – her skal du tænke funktionelt, der er ingen grund til at fylde rummet med møbler, du ikke har brug for. 

4. Belysning – det er rart med et behageligt og dæmmet lys. Måske en bordlampe ved sengen, så du kan læse lidt, inden du går til ro. 

5. Sengen – det er det allervigtigste møbel i rummet. Den skal både passe ind i rummets stil og opfylde alle dine krav til at få en fantastisk søvn.

Få inspiration til køb af seng til soveværelset

Der findes utrolig mange sengebutikker. Men der findes faktisk også mange webshops, hvor du kan købe luksuriøse kvalitetssenge. En af dem er: https://norliving.dk/shop/frontpage.html

Flere Nyheder