Køb sandkasse med låg for en sikkerheds skyld

08 oktober 2020 Astrid Pedersen

editorial

Har du små børn – og er familien så heldig at være i besiddelse af et hus med en tilhørende have? Så bør du ikke forpasse chancen for at berige denne med en hyggelig sandkasse. For små, kreative hoveder kan en sandkasse blive lige hvad man ønsker den skal være: En byggeplads, et slot, eller måske et spændende landskab med dyr, marker og træer.

Af samme grund kan børn og barnlige sjæle få timer til at gå med leg og sjov i sandkassen. Lige som på stranden kan man i en sandkasse bygge flotte sandslotte, grave voldgrave og fylde vand deri. Og så kan man bage sandkager, hvis man har det rette udstyr – for eksempel forme og sigter.

Hvilken sandkasse skal jeg vælge til min lille have?

Det er selvfølgelig ikke alle haver som egner sig til en kæmpe nedgravet sandkasse. Men det at du kun er i besiddelse af en have i relativt beskeden størrelse skal ikke forhindre dig i at glæde ungerne med en sandkasse. Du kan sagtens få en lille, let og flytbar sandkasse hos Ude-Leg – og din sandkasse behøver ikke at være gravet ned i jorden for at børnene kan få glæde af den.

Se for eksempel den smarte og festlige Krabbe sandkasse med låg. Krabbe sandkassen er den ideelle løsning til den lille have, idet den for det første har en overskuelig størrelse, for det andet nemt kan flyttes. Det betyder at du ikke behøver at bekymre dig om græsplænens tilstand og helbred, da du kan flytte sandkassen rundt efter behov. Og da Krabbe sandkassen er forsynet med låg behøver du heller ikke at være bange for om ræve, fugle eller nabolagets katte besørger i den om natten.

Du kan finde den søde og sjove Krabbe sandkasse og mange andre sandkasser med låg på Ude-Leg.dk

Flere Nyheder