Min historie om hosting vps

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Jeg havde jo selv i starten svært ved at fatte vps server. Men nu ved jeg så endelig hvad det egentlig handler om. For jeg startede faktisk som kaffedame for et stort selskab som bygger nogle andre firmaers hjemmesider. Vi tager os så af alt for vores kunde. Dels hvordan der side skal opbygges, samt det med at holde siden online. Det betyder jo samtidig at vi har en hel masse kunder, som hver i sær besidder deres website. For at holde helt styr på netop det benytter vi hosting vps. Det vil sige at vi selv betaler sådan et hosting selskab for at forære vores firma konstant adgang til sådan en stor vps server. Vps står faktisk for virtual private server. Dette betyder jo også at hele vores egen server er komplet virtuel. Denne server fungere ligesom sådan et pc, så vi har adgang til. Men vi logger ind på selv denne pc inde fra vores kontor selvom at selve serveren står mange kilometer væk ude hos vores hosting vps.

I vores egen dagligdag så logger jeg jo ind på vores egen vps server samt hjælper så med sådan at skulle styre alle vores kunders sider. Det betyder jo at samtlige af vores mange kunders sider jo er samlet med vores hosting vps. Det praktiske ved selv at besidde sådan en vps server med sådan et andet firma, er jo selve ansvaret. For vi slipper jo helt for selv at skulle holde styr på sådan at vores egen vps server kører stabilt samt er hurtig nok til kunderne. Det tager selve hosting vps sig af. Og de giver endda en meddelelse hvis nu vores egen vps server lige trænger til sådan selv at blive upgradet. Dette er også i forvejen hent flere gange fordi vi pludselig har fået så mange søde kunder at vores egen vps server ikke kunne følge med forbruget. Så fik vi bare en lille besked ude fra hosting vps omkring at vi kunne forbedre serveren til sådan en hurtigere forbindelse samt mere plads på vores egen vps server. Det koster jo lidt mere, men altså det er jo også alle pengene værd.

Og efterhånden som jeg så lærte nyt om vps server, så blev jeg jo også interesseret i mange muligheder. For jeg havde jo tit god kontakt til hele vores kære hosting vps. Og jeg lærte også meget om virtuelle servere samt begyndte også selv at få adgang til hele vores vps server. Eftersom jeg nu lærte så meget nyt omkring vores vps server fik undertegnede også tilpasset en hel masse, samt gjort den både hurtigere samt bedre. Dette gjorde også sådan at min chef udnævnte mig til ansvarlig for hele vores kære vps server, samt alt vores kommunikation til hosting vps. Og jeg nyder hver eneste dag sådan at arbejde med vores system, samt hele tiden lige gøre hele vores vps server både overskuelig, samt effektiv. Dette sker jo samtidig med god assistance fra vores hosting vps.

Så i hverdagen der kan undertegnede faktisk ikke mærke forskel på vores egen vps server og så sådan en almindelige pc. For jeg logger ind om formiddag på min pc på vores kontor, men så føles det som om at alle kundernes hjemmesider de ligger direkte på vores kontors pc. Men de ligger rent faktisk henne på vores vps server. Fordelen ved at benytte hosting vps er jo samtidig vores meget brede adgang. For det er jo muligt sådan at komme ind på vores vps server hvor som helst i hele verden. Således har undertegnede nu mulighed for at kunne besøge vores kære vps server ude hos en kær kunde, eller bare i løbet af sådan et møde. Således så kan undertegende nemt oprette sådan en helt ny kunde, eller bare justere noget på en side. Det er også et helt fantastisk samarbejde vi har med netop vores god hosting vps. Og jeg tilråder også alle der er i samme situation selv at kigger på sådan en vps server. For det vil altså virkelig kunne hjælpe hele jeres selskab.

admin