Pak et vibrator æg forsigtigt op.

Om man så køber et vibratoræg over nettet og venter på, at pakken ankommer med den leveringsløsning man har valgt, om den så lander hjemme hos en, eller man skal hente den et eksternt sted, eller om man så tager direkte ned i butikken og køber det og tager med hjem, så kan man have svært ved at styre lysten til at få pakken op.

Lad være med det – også efter du er kommet hjem.

Selvfølgelig ikke for længe, for der er jo en grund til, at du har købt det her æg, hvor du måske har inviteret partneren hjem til, at I nu skal hygge jer sammen med det, eller du helt har afskåret dig fra omverden de næste par timer for at nyde det og prøve det af.

For du er sikker på, at du har købt det rette, og den opbyggede spænding og glæde i kroppen glæder sig bare til at blive forløst.

Derfor kan man godt have lidt svært ved at styre lysten eller koncentrere sig om at åbne indpakningen korrekt.
Det er egentlig ikke så meget pakken i sig selv, der volder dig problemer, det er den efterfølgende emballagen.

For nogle gange får man den slags leveret i noget tætindpakket plastik, så det næsten er hermetisk lukket.

Du river og flår for at finde en åbning, du kan åbne den ved, men selv dine skarpeste negle og kræfter kan ikke få den fra hinanden. Du indser, at pakken er lavet til display og holde det inde, så det ikke blev stjålet, end at det skulle åbnes nemt.

Derfor får du brug for saks og ekstra kræfter til at åbne emballagen.

Men vær forsigtig med, at du ikke får klippet noget vigtigt i stykker, eller du flår det hele fra hinanden, så vibratorægget springer i flere retninger og går i stykker.

Anders Lundtang Hansen