Så meget får du ud af en seo bog

23 januar 2013 admin
image

Eftersom jeg nu har haft interesse omkring søgemaskineoptimering i lang tid, så virkede det helt naturligt at tage hen og deltage i et godt seo kursus. Her der kunne jeg jo få mere styr på det hele basale seo, og måske endda blive klogere på nogle smarte tips til selv at kunne forbedre min kære virksomheds hjemmeside. Jeg fandt et seo kursus som så blev holdt af en erfaren mand der har skrevet en god seo bog som jeg selv har læst. Seo bogen havde en lang række gode forklaringer og undertegnede lærte virkelige meget af netop den bog. Lige derfor så havde jeg lyst til selv at deltage i netop denne mands seo kursus. Ja jeg tog endda min kopi af hans seo bog med mig i det tilfælde af at jeg måske kunne få en lille autograf af ham til kurset.

Kurset blev holdt en lille uge efter min tilmelding, og undertegnede gik og så meget frem til at kunne blive en del klogere på emnet seo. Hans kursus var delt op således at der ville være en god lille pause halvvejs. Her kunne man så strække benene og få sig en lille kop med the eller kaffe. Da kurset startede så sad undertegnede og lyttede med stor interesse med. Et par andre kursister tog noter imens at manden snakkede. Han kom hurtigt ind på en del relavante ting omkring seo, som jeg faktisk slet ikke vidste noget om. Jeg følte virkeligt at jeg sad og fik alt det helt basale helt på plads. På samme tid så lærte jeg faktisk ligevis en hel del nye, lidt mere avancerede begreber. Der var også nogle ting fra hans seo bog, som jeg ikke rigtig forstod. Det var langt nemmere at forstå hver gang manden fortalte det ved sådan et seo kursus.

Da der så var en lille pause i kurset, gik jeg op til manden hvor jeg sagde tak til manden for hans interesandte og informerende bog. Han takkede, og vi talte kort omkring seo, og min virksomheds hjemmeside som jeg ønskede at kunne optimere. Han kom faktisk med nogle virkelig gode råd lige inden at vores pause sluttede. Da manden gik i gang med anden halvdel af hans spændende seo kursus brugte han min virksomheds hjemmeside som eksempel for os alle. Dette gjorde det både langt mere forsåteligt for alle kursisterne, og at det faktisk gav undertegnede en masse tips som jo var tilpasset lige til vores hjemmeside. Jeg lånte faktisk et stykke papir af en af de andre kursister og skrev løs.

Men i min lille snak med manden, der havde jeg jo helt svedt ud at bede om hans autograf. Da at kurset var helt færdigt gik undertegnede derfor hen til manden endnu en gang hvor jeg viste ham min kopi af hans seo bog. Jeg bad om en lille autograf og vi talte kortfattet sammen, samtidig med at manden skrev i min fine bog. Jeg sagde tak for det fantastiske seo kursus og al det som jeg har lært lært. Og med min flotte bog så kunne jeg godt tilfreds tage hjem igen.

Jeg vil klart anbefale alle at og læse hans fantastiske seo bog, og hvis Du har chancen for det så, meld dig til og vær med i et af hans fantastiske seo kursus. Det er den enkleste og bedste måde at blive klogere på noget så dybt som om søgemaskineoptimering. Du lærer faktisk både omkring de mange aspekter i seo og du kommer virkelig i dybden af alle de aspekter. For med alle disse redskaber som jeg havde lært så kunne jeg nemlig nemt og hurtigt optimere min kære virksomheds hjemmeside så den blev flyttet højere opad inde på Googles svarliste. Hvis du nu har en god seo bog under din arm så er du altså ganske godt rustet til selv at kunne lave optimering på hvilken som helst hjemmeside, og på den måde gøre siden brugervenlig for både Google og brugere.

 

Flere nyheder